ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΜΕΣΟΥ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ


Γιατί χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα;


Θα χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για να σας στείλουμε προσφορές μάρκετινγκ, έρευνες πληροφοριών και προσκλήσεις μέσω e-mail, μηνυμάτων κειμένου, τηλεφωνικών κλήσεων και ταχυδρομείου.

Προκειμένου να βελτιστοποιήσετε την εμπειρία σας από την Bonachero, θα σας παρέχουμε σχετικές πληροφορίες, θα προτείνουμε προϊόντα, θα σας στείλουμε υπενθυμίσεις προϊόντων που έχουν απομείνει στην τσάντα αγορών σας και θα σας στείλουμε εξατομικευμένες προσφορές. Όλες αυτές οι εξαιρετικές υπηρεσίες βασίζονται στις προηγούμενες αγορές σας, σε ό, τι έχετε κάνει κλικ και στις πληροφορίες που έχετε υποβάλει σε εμάς.

Τι είδους προσωπικά δεδομένα επεξεργαζόμαστε;


  • Θα επεξεργαστούμε τις ακόλουθες κατηγορίες προσωπικών δεδομένων
  • στοιχεία επικοινωνίας, όπως διεύθυνση e-mail, αριθμός τηλεφώνου και ταχυδρομικός κώδικας
  • φύλο (αν επιλέξετε να το παρέχετε σε εμάς)
  • σε ποια προϊόντα και προσφορές έχετε κάνει κλικ

Εάν έχετε λογαριασμό Bonachero ή είστε μέλος της Bonachero, θα επεξεργαστούμε επίσης τα προσωπικά σας δεδομένα που υποβάλλονται σε σχέση με τον λογαριασμό και την ιδιότητα μέλους όπως

  • όνομα
  • διεύθυνση
  • ιστορικό αγορών
  • πώς πλοηγηθήκατε και κάνατε κλικ στον ιστότοπο

Ποιος έχει πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα;


Τα δεδομένα που προωθούνται σε τρίτους χρησιμοποιούνται μόνο για την παροχή της υπηρεσίας που αναφέρεται παραπάνω, σε πρακτορεία μέσων και τεχνικούς προμηθευτές για διανομή φυσικού και ψηφιακού άμεσου μάρκετινγκ.
Ποτέ δεν μεταβιβάζουμε, πουλάμε ή ανταλλάσσουμε τα δεδομένα σας για σκοπούς μάρκετινγκ σε τρίτα μέρη εκτός της ομάδας Bonachero.

Ποιος είναι ο νόμιμος λόγος για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων;


Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων βασίζεται στη συγκατάθεσή σας όταν συμφωνείτε με το άμεσο μάρκετινγκ. Εκτός από το ταχυδρομείο μάρκετινγκ, συμπεριλαμβανομένων καταλόγων, που θα σας σταλούν βάσει του νόμιμου συμφέροντός μας.

Το δικαίωμά σας να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας:


Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ανά πάσα στιγμή και να αντιταχθείτε στο άμεσο μάρκετινγκ.
Όταν το κάνετε αυτό, η Bonachero δεν θα μπορεί να σας στείλει περαιτέρω απευθείας προσφορές μάρκετινγκ ή πληροφορίες βάσει της συγκατάθεσής σας.

Μπορείτε να εξαιρεθείτε από το άμεσο μάρκετινγκ με τα ακόλουθα μέσα:

  • ακολουθώντας τις οδηγίες σε κάθε θέση μάρκετινγκ
  • με επεξεργασία των ρυθμίσεων του λογαριασμού σας Bonachero

Πόσο καιρό αποθηκεύουμε τα δεδομένα σας;


Θα διατηρήσουμε τα δεδομένα σας για άμεσο μάρκετινγκ έως ότου αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας.
Για το μάρκετινγκ μέσω e-mail θα σας θεωρήσουμε ανενεργό πελάτη εάν δεν έχετε ανοίξει ένα e-mail για τον τελευταίο χρόνο.
Μετά από αυτό το χρονικό διάστημα τα προσωπικά σας δεδομένα θα διαγραφούν.